BIjna aan het einde van ons eerste seizoen...

On: Comment: 0 Hit: 1010

Wij zijn bijna aanbeland aan het einde van ons eerste seizoen met Blomstring premium quality flower bulbs.

Dit was het geweldige avontuur van 2020. Van het eerste idee in mei om de perfectie en passie (en bijzondere bolgewassen) van mijn partner verder brengen dan grootschalige inkopers, tot het daadwerkelijk in winkels liggen en leveren in binnen- en buitenland van de cadeautjes die ik voor ogen had.

 

Daartussen gebeurde nogal wat: de naamgeving was een zoektocht op het web, het logo en de huisstijl kwamen uit Belgrado, de cadeauverpakking uit China, de website template uit Vietnam. Internationale samenwerking is veel fun en een beetje spannend. De webshop inrichten was vooral veel werk. De zomer vloog om en begin augustus konden we van start. 

 

Ik ben enorm blij met de retailers die deze nieuwe cadeaus wilden opnemen in het assortiment (waaronder @GroeneVingersDelft, @RoodenBloemUtrecht, @BloemenboutiqueBotanicaDenHaag) en de groothandels (@DobbeFlowers in Aalsmeer en @Meergroothandel in Naaldwijk). De wereld van online platforms gaan we volgend jaar verder verkennen, nu deed @BOL.com het meeste werk. (hoewel de 9.7 overall review score op de honderden pakketjes eerlijk verdiend is).

Het allerleukst vonden we het contact met de klanten, die we blij konden maken met geweldige bloembollen in een mooie verpakking, en straks opnieuw met mooie bloemen in voorjaar en zomer.

 

Wij sluiten de shop nu de kerstdagen voor de deur staan (planten kan nog steeds bij deze milde temperatuur) en we zien jullie heel graag weer terug volgend jaar vanaf eind juli. Voor vragen blijven wij bereikbaar via info@blomstring.nl.

 

En, we zien heel graag jullie mooiste foto's via dit mailadres! Als we je foto plaatsen bij een product of blog, dan ontvang je een cadeaubon voor het uitzoeken van een product in 2021. Hoe leuk is dat?

 

Wij wensen eenieder een blomstring (bloeiend) 2021!

Vriendelijke groet,

Mirjam Vollering

#stayhealthy

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag January February March April May June July August September October November December