Nieuw seizoen, nu ook bollenfoto's

On: Comment: 0 Hit: 661

Bijna 1 augustus, de webshop mag weer open!

De afgelopen hete en droge weken versnelden de oogst van onze bloembollen. Okee, met wat extra zweetdruppeltjes van de werkers die de magie uitvoerden. De bloembollen worden nu verzendklaar gemaakt: spoelen, drogen, sorteren, kwaliteitscontrole en (automatisch!) tellen voor de bestellingen. Miljoenen bloembollen lopen van de banden af en het is piekdrukte om tijdig te kunnen leveren aan exporteurs, handelaren, groothandels en tuincentra. Na de zomervakantie worden internationaal de markten en displays weer ingericht voor het najaar: het plantseizoen voor de  voorjaarsbloeiers!

Wij zijn opgewarmd en ready to start! In de komende weken zullen we alle productfoto's aanvullen zodat ook de bloembollen zelf te zien zijn, niet alleen de bloeiende producten. Zo helpen we je de bloembollen herkennen.

Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere bolgewassen, direct van de kweker. Wij leveren ook maatwerk. Bijvoorbeeld voor evenementen met thema's als duurzaamheid, vergroening, teamwork, verjaardag, huwelijk, etc. Altijd in cadeauverpakking en met mooi vormgegeven plant-instructie. Plant in het najaar en geniet van de bloei in het voorjaar. Geschikt voor verwildering, dus 'making memories' voor jaren.

Voor nu, geniet van de zomer! Mirjam

PS Zoek je een bijbaantje voor augustus in de buurt van Anna Paulowna? Mail me! Met je collega's ben je verantwoordelijk voor de eindcontrole op de kwaliteit van al onze bloembollen. Eindeloos veel bloembollen, dat moet ik toegeven :-). Maar ook: leuke collega's, licht werk, muziekje erbij, en goede koeken bij de koffie!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag January February March April May June July August September October November December