Voor kwaliteit

Bijzondere bloemen laten bloeien, dát is waar onze klanten blij van worden. Dus is de kwaliteit van onze bloembollen onze eerste prioriteit. We telen vooral vanuit zaad, dus virusvrij. We telen duurzaam, zonder de grond uit te putten, zonder insecticiden en met zo min mogelijk onkruidverdelging. Tot slot vinden er kwaliteitscontroles plaats bij het sorteren op maat, bij het selecteren op kwaliteit en voor verzending.

We leveren rechtstreeks van de kwekerij. Nederlandse topkwaliteit, met passie en perfectionisme geteeld. Altijd vers, dus leveren we tussen begin augustus en eind december. En om te zorgen dat niets de bloei in de weg staat vind je bij ieder soort informatie over bewaren, planten en de bloei.

Voor cadeaus

Wij houden van bollen, van planten en van bloemen. En van cadeaus, dus je ontvangt onze bollen in een mooie cadeauverpakking. Onze hoeveelheden zijn ruim, zodat je groots kunt uitpakken, en een topcadeau kunt geven. Per soort en in mixen van bijzondere en bijpassende soorten. 

Voor jaren

Blomstring betekent bloeiend. Dat willen we onze bezoekers en kopers bieden. Wij doen er alles aan om samen met jou een prachtige bloemenzee te creëren. En omdat onze soorten geschikt zijn voor verwildering geven ze jarenlang plezier.

Beloofd.