Waar staan we voor?

Voor kwaliteit

Bijzondere bloemen laten bloeien, dát is waar onze klanten blij van worden. Dus is de kwaliteit van onze bloembollen onze eerste prioriteit. We telen vooral vanuit zaad, dus virusvrij. We telen duurzaam, zonder de grond uit te putten, zonder insecticiden en met zo min mogelijk onkruidverdelging. Tot slot vinden er kwaliteitscontroles plaats bij het sorteren op maat, bij het selecteren op kwaliteit en voor verzending.

We leveren rechtstreeks van de kwekerij. Nederlandse topkwaliteit, met passie en perfectionisme geteeld. Altijd vers, dus leveren we tussen eind juli en eind december. En om te zorgen dat niets de bloei in de weg staat vind je bij ieder soort informatie over bewaren, planten en de bloei.

Wist je dat de maat van de bloembol per soort bepalend is voor de grootte van de bloem? Daarom vind je bij ons de (grootste) maat van elk soort. Zo weet je wat je koopt.

Voor cadeaus

Wij houden van bollen, van planten en van bloemen. En van cadeaus, dus je ontvangt onze bollen in een mooie cadeauverpakking. Onze hoeveelheden zijn ruim, zodat je groots kunt uitpakken, en een topcadeau kunt geven. Per soort en in mixen van bijzondere en bijpassende soorten.  Of zelfs zo samengesteld dat er van januari tot en met juli steeds verschillende bloeiers opkomen.

Voor jaren

Blomstring betekent bloeiend, in het Deens en Noors. Dat willen we onze bezoekers en kopers bieden. In tuinen, potten, bermen, perken en parken. En omdat al onze soorten geschikt zijn voor verwildering geven ze jarenlang plezier.

Als je maatwerk zoekt, of grote volumes, neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden. Wij doen er alles aan om samen met jou een prachtige bloemenzee te creëren.

Waar vind je ons?

Je kunt ons vinden in Anna Paulowna en in Den Haag. Overdag zijn we meestal buiten en aan het werk. Daarom zijn we het gemakkelijkst bereikbaar via info@Blomstring.nl. We reageren dan in ieder geval binnen een werkdag.